Hvorfor pibler det fra mit urinrør? – sivende urin

Jeg er 47 år. Har haft brystkræft og er sat i antihormon behandling. Jeg har ligeledes fået fjernet min livmoder og æggestokke. Jeg har problemer med at det pibler med urinen. Jeg er aktuelt undersøgt for en fistel, den de fandt ikke noget. Jeg har været i behandling for urinvejsinfektion, men det hjalp ikke. Der er ikke noget mønster i når det pibler, det kan være når jeg går, sidder eller ligger. Det bliver ikke værre ved fysisk aktivitet. Hvad kan det være? Er der mon nogen hjælp at hente, og hvem kan eventuelt hjælpe mig.

Venlig hilsen

Lisbeth

Svar

Kære Lisbeth

Som du beskriver dit sygdomsforløb og de behandlinger, du har været igennem, er det helt nødvendigt, at du bliver henvist til en gynækologisk udredning for din sivende urin, så årsagen kan findes, og du kan blive behandlet.

Du skal bede din læge om en henvisning til en gynækolog/urogynækolog – eller en hospitalsafdeling med specialet, så du hurtigst muligt kan blive indkaldt til undersøgelse.