Online samtalegruppe for medlemmer

Savner du at snakke med andre, der har de samme udfordringer? Kontinensforeningen har en online samtalegruppe/ et netværk for medlemmer.

Om tilbuddet
Vi mødes én mandag aften om måneden, kl. 19.30 til 20.30, over Zoom. Der er mange fordele ved en online samtalegruppe. Bl.a. skal du ikke tænke på transport eller geografiske afstande. Kontinensforeningens sekretariatsleder Louise Gammelholm deltager hver gang og er mødeleder på møderne.

Samtalegruppen er din mulighed for dialog og sparring med andre medlemmer, der også er udfordret af inkontinens. I samtalegruppen kan man snakke om alt vedr. at leve med inkontinens, og give og modtage erfaringer fra andre i samme situation.

Plan for året
Da der løbende kommer nye deltagere til, mens andre har været med i flere år, så har vi en fast plan for året:

Januar: Bordet rundt. Hvad sker der i dit liv/ hvordan har du det?
Februar: Dialog om kommunen, rettigheder og bevillinger. Hvordan er dit samarbejde med kommunen omkring de nødvendige hjælpemidler? Vi deler erfaringer og viden.
Marts: De nære relationer og inkontinens. Hvem fortæller du om din inkontinens, og hvordan bliver det modtaget? Hvad med dating eller parforholdet, – er det påvirket af din inkontinens?
April: Bordet rundt. Hvad sker der i dit liv/ hvordan har du det?
Maj: Sommerferie med inkontinens, tips og trick. Hvordan holder du sommerferie med inkontinens?
Juni: Kontinensforeningens Sommerhøjskole på Fyn – vi mødes i virkeligheden!
Juli: Sommerferie
August: Bordet rundt. Hvad sker der i dit liv/ hvordan har du det?
September: De svære følelser. Kort oplæg om nogle af de svære følelser, som Louise møder hos mennesker i telefonrådgivningen. Hvilke følelser har du omkring din inkontinens?
Oktober: Dialog om adfærd/ livsudfoldelse: Hvad gør det ved hverdagen, når man har inkontinens. Betyder din inkontinens noget i forhold til job, sociale arrangementer, transport etc.? Hvad betyder inkontinens for din livsudfoldelse?
November: Julequiz og julehygge – vi sender hinanden godt ind i julemåneden.
December: Juleferie

Generelt om møderne: 

  • Hvis der er nye deltagere med på et møde, så starter mødet med en kort præsentationsrunde, så alle kender hinanden.
  • Der er altid plads til at snakke om det, hvis du står midt i noget, som du gerne vil have sparring på.
  • Alle møder afsluttes med kort orientering fra Kontinensforeningen om aktuelle aktiviteter og tilbud, hvis der er tid til det.

Har du brug for hjælp til teknikken?
Du skal ikke være bange for “teknikken”, vi hjælper hinanden med at få det til at virke. Det vigtigste er, at du har lyst til at være med.

Har  du spørgsmål til tilbuddet? 
Har du spørgsmål eller måske lyst til at være med, så skriv en mail til info@kontinens.org eller ring til sekretariatet i vores åbningstid.