Hjælpemidler

Der findes en række hjælpemidler og lægemidler, som kan lette din hverdag, hvis du lider af inkontinens. Til kvinder med urininkontinens findes f.eks. bind/ bleer, vaginalringe, særlige tamponer til urininkontinens, undertøj med ekstra sugende materiale og forskellige lægemidler. Til mænd med urininkontinens findes bl.a. bind/ bleer, urindomer, katetere, kolber, særligt undertøj til inkontinens og forskellige lægemidler. Til afføringsinkontinens bruges f.eks. analpropper, bind/ bleer, transanal irrigation – TAI og forskellige lægemidler. Men hjælpemidler og lægemidler afhænger af årsagen til din inkontinens. Så derfor skal du altid udredes, så du får det, som passer til dig og din situation.

Nedenfor finder du Kontinensforeningens firmamedlemmer og de produkter, de tilbyder. Kontinensforeningen anbefaler ikke et produkt frem for et andet. Det vigtigste er, at du får det hjælpemiddel eller lægemiddel, der passer til dig.

Ovenfor under “Bevilling af hjælpemidler” finder du vejledning i forhold til ansøgning og bevilling af hjælpemidler.

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail. 

ABENA A/S

ABENA ønsker at højne livskvaliteten for mennesker med inkontinens.

Vi er bevidste om, at:

  • Inkontinens er et symptom, ikke en sygdom.
  • Inkontinensprodukter er hjælpemidler, og ikke løsningen på problemerne.
  • Udredning og behandling kan forbedre livskvaliteten for 70% af dem, der lider af inkontinens.


Astellas Pharma A/S

Astellas Pharma har opnået solide og dokumenterede resultater inden for urologi, hvilket gør virksomheden globalt førende på dette medicinske område. Det skyldes en imponerende portefølje af lægemidler til urologi.


Astrid Leisner & Søn

I mere end 40 år har vi arbejdet med at få Tørre og Glade Børn.

Ved hjælp af

– Vådligger alarmer
– Påmindelses ure

Give komfort og velvære til alle med inkontinens

– Beskyttelses sengetøj
– Inkontinens undertøj
– og mere

Vi er klar til at hjælpe dig med dine behov.


Coloplast Danmark A/S

Coloplast udvikler produkter og serviceydelser, der gør livet lettere for mennesker med yderst private og personlige lidelser.

Jo mere intim og privat lidelsen er, jo vigtigere er det at komme tæt på kunderne for at forstå deres virkelighed og udvikle løsninger, der opfylder deres specielle behov. Vi kalder det intim sundhedspleje.


Dry & Cool

Smarte underbukser til let daginkontinens og alarmure – til børn og voksne.

Underbukserne hjælper fx skolebarnet til at fokusere på leg og aktivitet og ikke på, hvordan et tis-uheld kan skjules.


FemiEko

FemiEko tilbyder en bred vifte af inkontinenstrusser og genanvendelige bind. Disse produkter er omhyggeligt udformet, støttet af dybdegående forskning, og leverer en behagelig løsning for dem med inkontinens, hvilket sikrer, at du kan leve livet frit og uden begrænsninger.


Hushh.dk

Nyt toiletpulver hjælper danskerne med at gå stort på toilettet uden for eget hjem. Mange danskere føler ubehag og manglende privatliv, når de skal benytte toilettet uden for eget hjem. Det er baggrunden for, at det nye danske Hushh toiletpulver er udviklet. Ideen bag er at tilbyde en diskret oplevelse uden lugt og lyd, uanset hvor man er, når man skal lave nummer to.


InnoCon Medical ApS

InnoCon Medical er en medikovirksomhed, der udvikler en neurostimulations løsning til behandling af symptomer på overaktiv blære og afføringsinkontinens. Vi ønsker at forbedre livskvaliteten for mennesker med inkontinens og alle i vores team er engagerede i at udvikle den bedst mulige løsning.


Kirstine Hardam A/S

Kirstine Hardam tilbyder yderst kompetent individuel rådgivning, hvilket giver kunderne en lettere og mere sikker hverdag. Kirstine Hardam sælger sygeplejeartikler, stomi-, sår- og inkontinensartikler til både private og det offentlige.


MBH-International A/S

MBH er en mindre, fleksibel organisation med et stort branche- og markedskendskab, og bag virksomheden står erfarne fag- og forretningsfolk med mange års praktisk indsigt i medicinalindustriens forskellige discipliner.


Mediq Danmark A/S

Mediq Danmark A/S er en del af den private equity ejede koncern Mediq Group, som har aktiviteter i 14 europæiske lande samt USA.


Medtronic Danmark A/S

Medtronic blev grundlagt i 1949 i Minneapolis, USA. Selskabet udviklede verdens første bærbare, eksterne pacemaker samt andre revolutionerende produkter til behandling af hjerterytmeforstyrrelser.


OneMed A/S

Hos OneMed får du én samlet adgang til seriøs sparring, løsningsorienteret rådgivning og faglig produktvejledning. En kontakt, der kender dig og din hverdag – en medspiller i praksis.

OneMed er altid inden for rækkevidde. Et enkelt opkald eller et simpelt klik på musen giver dig adgang til nem bestilling. Og faglige konsulenter og specialuddannede sygeplejersker står klar til at hjælpe.


Pnn Medical A/S

Pnn Medical er en lille dansk verdensomspændende virksomhed, med mere end 30 års erfaring i afhjælpning af urinvejslidelser, som for de flestes vedkommende er hæmmende for livskvaliteten. Vores primære mission er at behandle, uden at gøre skade.


Retail Partner Danmark ApS

Retail Partner er en distributørvirksomhed med fokus på personlig pleje og rengøring.


Essity Denmark A/S

Essity Denmark udvikler, fremstiller og markedsfører en bred vifte af miljøvenlige hygiejneprodukter til blandt andet personlig hygiejne og inkontinens. Vore kunder er både industri, institutioner og individuelle forbrugere.


© 2024 - Alle rettigheder tilhører Kontinensforeningen