Abena A/S

Abena - logo

Abena ønsker at højne livskvaliteten for mennesker med inkontinens.

Vi er bevidste om, at:

  • Inkontinens er et symptom, ikke en sygdom.
  • Inkontinensprodukter er hjælpemidler og ikke løsningen på problemerne.
  • Udredning og behandling kan forbedre livskvaliteten for 70% af dem, der lider af inkontinens.

Abena markedsfører Abena Hygiejne-produkter til inkontinens, personlig hygiejne og tryksårsforbyggelse. Abena henvender sig primært til den offentlige sektor og er repræsenteret over hele landet med en stab af konsulenter og sygeplejersker, hvis opgave er at rådgive og vejlede i de bedste løsninger, både når det gælder brug af produkter og logistikløsninger, hvor vi sikrer dør-til-dør leverancer over hele landet.

Produkter
Abena inkontinensprodukter er danske produkter, der sætter brugeren i centrum. Vore hjælpemidler henvender sig til en bred vifte af behov indenfor inkontinens.

Et bredt kvalitetsprogram i inkontinensprodukter
Abena giver adgang til markedets bedste produkter. Vi skaber troværdige løsninger i dialog med brugerne samt plejepersonalet. Vi arbejder målrettet på at give Danmarks bedste rådgivning og kundeservice.

Abenas inkontinensprodukter skal give brugeren sikkerhed, værdighed og bevægelsesfrihed.
Abena samarbejder kontinuerligt med brugere og personale om udviklingen af individuelt tilpassede produkter.

Inkontinensprodukter skal være så små som mulige, men dog så store som nødvendige. Dette overordnede mål for produktudviklingen giver borgeren den bedste komfort, sikkerhed og livskvalitet. Abena ønsker ikke at gå på kompromis med dette mål og fokuserer derfor ikke udelukkende på at nedsætte skiftefrekvens.

Abenas kontinenssygeplejersker tilbyder sundhedspersonale en grundig produktgennemgang, som indeholder: Sortimentpræsentation, vejledning i påsætning, produktfiksering, valg af produkttype og størrelse, sugeevner samt rådgivning og faglig sparring i forbindelse med komplicerede inkontinensproblematikker.

Løsninger med fokus på brugerens behov
Abenas kontinenssygeplejersker har faglig frihed til at anbefale produkter fra hele det brede sortiment og har derfor ingen forudbestemte præferencer for at foretrække bestemte produkttyper. Al fokus ligger på at finde individuelle faglige løsninger for den enkelte. Abenas produktsortiment er så omfattende, at det altid er muligt at skabe en optimal, individuel løsning til den enkelte bruger.

Bredt sortiment giver bedre løsninger
Inkontinensprodukterne fra Abena er opdelt i forskellige serier med forskellige produktegenskaber, målrettet mod brugere med forskellige behov:

Kontakt:

Abena A/S
Egelund 35
6200 Aabenraa
Tlf. 74 31 18 10

abena@abena.dk
www.abena.dk

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.