InnoCon Medical ApS

InnoCon Medical er en medikovirksomhed, der udvikler en neurostimulations løsning til behandling af symptomer på overaktiv blære og afføringsinkontinens.

Vi ønsker at forbedre livskvaliteten for mennesker med inkontinens og alle i vores team er engagerede i at udvikle den bedst mulige løsning.

Vores produkt UCon er en nervestimulator, som anvender elektrisk stimulation til at lindre symptomer på overaktiv blære og afføringsinkontinens.

UCon er et delvist implanteret produkt, der kombinerer det bedste fra to verdener.
UCon udnytter den positive effekt af dorsal genital nerve stimulering samtidigt med at være en bekvem løsning til hjemmebrug.

 

De unikke og innovative UCon Elektroder er specielt designet til komfortabel og pålidelig stimulering af dorsal genital nerven, og placeres i det genitale område.

Begge elektroder er enkle at anvende og fjerne igen.

Ved brug af forskellige stimulerings modes kan UCon indstilles til at passe til brugernes individuelle behov. Indstillingerne udføres inden for få minutter ved brug af en simpel metode.

Hvis du vil vide mere, er du velkommen på www.innoconmedical.dk, hvor du finder mere information samt en lille film om produktet.

Vi har altid brug for personer, der vil hjælpe med at afprøve vores produkt. Se hjemmesiden for mere information.

Kontakt:

InnoCon Medical ApS
Lyngvej 1
9000 Aalborg

contact@innoconmedical.dk
www.innoconmedical.dk

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.