Retail Partner Danmark ApS

Retail Partner er en distributørvirksomhed med fokus på personlig pleje og rengøring. Virksomheden sælger til kunder i den danske dagligvarehandel samt kunder i Sverige, Finland og Norge. Virksomheden har 14 ansatte, der har mange års erfaring med salg af nedenstående produkter.

Op mod 10 % af alle børn i alderen 6-15 år er natlig inkontinente, og det kan være meget belastende både for børn og forældre. Det er hverken rart eller nødvendigt at vågne op i en våd seng, og der kan være brug for lidt hjælp undervejs i forløbet. Vi lægger stor vægt på at viderebringe viden og information via vores hjemmeside, hvor det også er muligt at bestille en gratis prøve af DryNites natunderbukser.

DryNites® natunderbukser
DryNites® er specielt designet til at være meget absorberende, diskrete og beskyttende. Natunderbukserne er til større børn og er tilpasset drenge og piger, hvad angår design og absorbering. DryNites® yder derfor beskyttelse, der hvor barnet har mest brug for det, og fås i følgende størrelser:
3-5 år 16-23 kg
4-7 år 17-30 kg
8-15 år 27-57 kg

DryNites® BedMats
BedMats er et engangsunderlagen, der holder madrassen tør, når uheldet er ude. Det kan absorbere op til 900 ml og har tape langs undersiden for let fastgøring til madrassen. Dette er en unik løsning, der gør det let at lægge på og sikrer, at lagenet bliver liggende på plads hele natten.

Kontakt:

Retail Partner
Vandtårnsvej 62 A
2860 Søborg
info@retail-partner.dk

www.DryNites.dk

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.