SCA Hygiene Products A/S

SCA - logo

SCA Hygiene Products udvikler, fremstiller og markedsfører en bred vifte af miljøvenlige hygiejneprodukter til blandt andet personlig hygiejne og inkontinens. Vore kunder er både industri, institutioner og individuelle forbrugere. Det er vor målsætning at hjælpe med til at øge vore kunders produktivitet og lønsomhed, samt ikke mindst menneskers livskvalitet. Derfor har vi valgt at fokusere på kundeorientering, kreativitet, hurtighed, effektivitet, dygtige og motiverede medarbejdere, samt høje miljøkrav.

I vort samfund er der flere end 400.000 personer, som lever med inkontinens. Og i vort samfund er vi mange, som tager et ansvar for, at alle kan leve så godt og værdigt et liv med inkontinens som muligt. Det kræver forståelse, respekt og ansvarlighed fra os, som på hver vor måde arbejder med inkontinens. Vi skal alle forstå og bidrage til at give hver enkelt så gode livsvilkår og hjælpemidler som muligt.

SCA er verdens største producent af inkontinensprodukter og er førende inden for udvikling af hjælpemidler, som kan gøre hverdagen lettere for alle personer med inkontinens. Samtidig er vi førende i vejledning om, hvordan produkterne bedst muligt udnyttes i forhold til alle, som på en eller anden måde er i berøring med inkontinens.

TENA inkontinensprodukter er udviklet med henblik på at give den inkontinente en komfortabel og diskret beskyttelse samt at hjælpe den inkontinente til større komfort, værdighed og livskvalitet.

Kontakt:

SCA Hygiene Products A/S
Gydevang 33
3450 Allerød
Tlf. 48 16 82 00

tena.dk@sca.com
www.tena.dk
www.tenabutikken.dk

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.