Coloplast Danmark A/S

Coloplast udvikler produkter og serviceydelser, der gør livet lettere for mennesker med yderst private og personlige lidelser.

Jo mere intim og privat lidelsen er, jo vigtigere er det at komme tæt på kunderne for at forstå deres virkelighed og udvikle løsninger, der opfylder deres specielle behov. Vi kalder det intim sundhedspleje.

Vore forretningsområder er inden for stomi, urologi og kontinens, hud- og sårpleje. Coloplast er en global virksomhed med flere end 8.000 ansatte.

Det er vor mission, at vore løsninger skal være med til at give dig så optimale forhold som muligt til at leve det liv, du gerne vil leve, på trods af din afhængighed af et hjælpemiddel.

For at afhjælpe eventuelle blæreproblematikker har vi en lang række forskelle løsninger. Både til dig som mand, der har problemer med at holde på vandet, og til dig som mand eller kvinde, som har problemer med at tømme din blære selv.

Du kan finde mere information på vor hjemmeside og/eller du kan ringe til vore erfarne sygeplejersker i vor Kundeservice på telefon 49 11 12 13 for at få en fortrolig snak om dine blæreproblematikker.

Kontakt:

Coloplast Danmark A/S
Holtedam 1
3050 Humlebæk
Tlf. 49 11 12 13

www.coloplast.dk

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.