OneMed A/S

onemed-logo

Hos OneMed får du én samlet adgang til seriøs sparring, løsningsorienteret rådgivning og faglig produktvejledning. En kontakt, der kender dig og din hverdag – en medspiller i praksis.

OneMed er altid inden for rækkevidde, altid i røret og tæt på dig. Et enkelt opkald på telefonen eller et simpelt klik på musen giver dig adgang til nem bestilling. Og faglige konsulenter og specialuddannede sygeplejersker står klar til at hjælpe med alt, lige fra praktiske problemer over akutte udfordringer til små spørgsmål.

Faglig sparring

Nye produkter, nye behov, ny viden. Fagligheden er en forudsætning for at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige service, det bedste produkt, den bedste løsning.

Men faglighed handler også om en naturlig interesse i at være opdateret på markedets udvikling, fordi det er en menneskelig drivkraft at vide, at man er god til det, man gør. Det ved vi – som specialuddannede sygeplejersker og faglige konsulenter hos OneMed – alt om.

Vores viden og specialiserede faglighed er til din disposition på den måde, der passer dig bedst – som undervisning, løbende vejledning, kvalificeret sparring eller blot et godt råd.

Løsningsorienteret samarbejde

Vi sælger ikke kun produkter. Vi sælger løsninger. Løsninger tilrettelagt i et tæt samarbejde med vores kunder, så vi sammen sikrer det bedste produktvalg til det konkrete behov – økonomisk, funktionelt, praktisk, fagligt og oplevelsesmæssigt.

Det betyder større borgertilfredshed, bedre bestillingsprocesser og mindre kontrol. Kort sagt: en bedre, nemmere og tryggere hverdag for både borgere, plejepersonale og den bevilligende part.

OneMed A/S er et handelsselskab grundlagt i 1985, som siden er vokset til at være en af markedets førende leverandører af sygeplejeartikler og hjælpemidler. Sortimentet er bredt sammensat og dækker områder som blandt andet sårpleje, stomi, inkontinens, urologi, personlig hygiejne, sterilemballage, operationsbeklædning, handsker samt hjælpemidler til genoptræning.

Brug os, udnyt vores viden, den er til for dig.

Kontakt:

OneMed A/S
Kappa 3
Søften
8382 Hinnerup, Denmark

Tlf. 86 10 91 09

info.dk@onemed.com
www.onemed.dk

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.