Dreng på 14 med natlig inkontinens

Hej min søn på 14 kan ikke holde sig tør om natten, men om dagen har han ikke nogle problemer. Han har haft problemet altid. Vi har både prøvet spray og en pille, men ingen ting har hjulpet. Jeg har lige bestilt bogen, som I har, for at få informationer som kan hjælpe os. For for det er jo synd for ham, at han har det problem. Men er der ellers noget, I kan anbefale os at gøre?

Mvh.

Birgitte

Svar

Kære Birgitte

Prøv at downloade og læse pjecen ‘Børn og inkontinens’. Her kan både du og din søn læse om, hvilke diagnoser og behandlinger, der er for natlig inkontinens. Her finder I også informationer om de specialafdelinger, der behandler børn og unge med inkontinens. Det kan anbefales, at I kontakter specialisterne via de opgivne hotlines og får en henvisning til behandling.

Det er vigtigt, at din søn bliver udredt/undersøgt for at den korrekte diagnose kan stilles. Som du beskriver det, er der – lidt tilfældigt – prøvet forskellige slags medicin, men det er ikke sikkert, at det er den behandling, der skal til for at behandle din søn.