Journalist søger kvinde til podcast

Journalist Sidsel Brandt Hasberg er igang med at producere en podcastserie om skjulte lidelser. Serien er produceret af Heartbeats for Sygeforsikring Danmark – og Sidsel vil i den forbindelse meget gerne tale med en kvinde under 40 år, der har oplevet urininkontinens (eks. efter fødsel) og som har fået behandling – som hun synes, har hjulpet hende.

Sidsel har rettet henvendelse til Kontinensforeningen, men vi har desværre ikke aktuelt en kvinde på vores pressecase-liste, der matcher. Derfor bringer vi hermed forespørgslen videre. Kontakt sekretariatet, hvis du vil hjælpe.

Bliv pressecase og gør en forskel
Har du lyst til at hjælpe med at sprede viden om og kendskab til inkontinens? Kontinensforeningen bliver løbende kontaktet af journalister fra bl.a. magasiner og aviser, der søger mennesker, som godt vil fortælle om deres liv og erfaringer med inkontinens.

Har du mod på at fortælle din historie, sprede viden og hjælpe andre? Så kontakt sekretariatet pr. telefon eller mail for nærmere aftale om at blive frivillig pressekontakt/ komme på vores liste over pressecases. Du bestemmer selvfølgelig selv hvilke medier og journalister, du vil snakke med og kan altid sige nej.

Ofte har journalisterne krav om bestemt køn, alder, bopæl og situation, så vi skal have mange forskellige mennesker på vores kontaktliste.