,

Ny mand i bestyrelsen

Årets generalforsamling var noget anderledes, end den plejer at være. Corona betød, at den blev afholdt online. Men det stoppede nu ikke en veloplagt bestyrelse fra at holde en hyggelig generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt jf. vedtægterne og der var ikke “store ting” på dagsorden. Læs referatet fra generalforsamlingen her.  

Bestyrelsen er rigtig glad for at kunne byde Mikkel Bundgaard velkommen i bestyrelsen. Mikkel er patientrepræsentant og på mange måder en yderst kompetent medspiller og ressource for foreningen. Mikkel får her lov til at præsentere sig selv:

Allerførst vil jeg takke for valget til Kontinensforeningens bestyrelse. Jeg glæder mig til at lære bestyrelsen og foreningen bedre at kende. Det er lidt specielt at komme med i en bestyrelse, hvor jeg endnu ikke har mødt nogle af de andre bestyrelsesmedlemmer! Ikke desto mindre føler jeg mig taget godt imod på generalforsamlingen og på det efterfølgende bestyrelsesmøde, vi havde online. Jeg er 47 år og bor lidt nord for Århus. Som følge af den rygmarvsskade jeg har haft i snart 25 år, er jeg kateterbruger. I mange år har jeg været aktiv i RYK – Foreningen for Rygmarvsskadede i Danmark. Her er jeg stadig aktiv – nu blandt andet som Sundhedspolitisk konsulent. I kraft af det har jeg været i dialog med flere kommuners lokalpolitikere omkring RYKs medlemmers kateterbevillinger, når kommunerne har handlet på kanten af Socialloven.

Ud over mig består Kontinensforeningens bestyrelse udelukkende af professionelle fagfolk, så jeg håber, at jeg med min brugersynsvinkel kan bidrage med noget nyt til foreningens arbejde. RYK  har også godt samarbejde med fagfolk, men bestyrelsen består udelukkende af brugere med personlige erfaringer. Og jeg tror, at vi som medlemmer i Kontinensforeningen tilsvarende kan have stor glæde af at dele erfaringer med hinanden.  Men jeg glæder mig meget til at møde foreningens medlemmer, lære jer at kende og høre om I også har det på samme måde.