,

Medlem søger andre til netværk på dejlige Østfyn

Sekretariatet har modtaget følgende opslag fra et medlem:

Jeg er en kvinde på 59 år, bosat på Østfyn, som fik en fødselsskade for cirka 30 år siden og som årene er gået, er det stille og roligt blevet værre, trods diverse tiltag – jeg har svært ved at holde tæt for alle tre dele. Mine interesser er strik, bøger – biografier og krimier – gåture, puslespil, haven og gode snakke om løst og fast. Jeg er i arbejde på nedsat tid og er gift med faderen til vores børn, så jeg keder mig ikke. Men jeg vil gerne have kontakt til andre i samme situation som mig og hvis muligheden og kemien er der, at vi kunne mødes. Jeg tænker, at det kunne være rart at mødes med nogen, som kender til problematikken og hvor bøvlet tilværelsen kan være.

Vil du gerne være med i netværket, så kontakt sekretariatet på info@kontinens.org.

Tak til vores medlem for det gode initiativ.