Møde i Hillerød: Kan man virkelig være lykkelig OG inkontinent?

Kontinensforeningens lokale frivillige Dorte og Eva indbyder til forårsmøde den 23. maj kl. 16 til 18 i Frivilligcenteret i Hillerød.

Kom og hør Carina Nelin fortælle om, hvordan hun takler livet som afføringsinkontinent og kronisk smerteramt. Det er en ærlig fortælling om, hvad der sker, når man bliver ramt af livet, men samtidig også en livsbekræftende historie om, hvor langt man kan nå som inkontinent og kronisk smerteramt, hvis man får de rigtige værktøjer.

Carina deler bl.a. ud af sine erfaringer med forskellige konservative og operative behandlingsmuligheder. Hun berører også nogle af de mere personlige og følsomme emner som identitetstab, familierelationer og arbejdsliv. Endelig kommer hun med anbefalinger til, hvordan man får det bedste ud af livet, selvom man er ramt af en tabubelagt lidelse.

Carina siger selv følgende om sit oplæg: ”Jeg kan ikke love dig en færdig opskrift på, hvad der virker for dig. Jeg tør dog godt love, at du går hjem med en masse ideer og inspiration til ingredienser, som du kan bruge til selv at definere præcis den opskrift, der virker for dig. Jeg håber at se dig til maj.

Der serveres et let traktement.

Adressen er Fredensvej 12C, 3400 Hillerød. Vi er i lokale 1.2, på 1. sal. Der er elevator.

De bedste p-forhold finder du ved biblioteket Christiansgade 1, eller i p-hus syd, der kan ses fra biblioteket. Det er en del af Slotsarkaderne. Frivilligcenteret ligger i det grå Urbane område bag biblioteket.

Arrangementet er for alle medlemmer af Kontinensforeningen, og det er gratis. Tonen er uformel, diskretion en selvfølgelighed.

Tilmelding via sekretariatet på info@kontinens.org senest 15. maj.

Vel mødt
Frivillige Eva og Dorte