, ,

Information til medlemmer om forbedringer på hjemmesiden

Kære medlemmer

Vi har lavet nogle forbedringer på foreningens hjemmeside:

MULIGHED FOR AT FINDE/ MØDE ANDRE
Vi har lavet en ny menu, der hedder ”Mød andre”. Her finder du bl.a. en ”opslagstavle” med opslag fra medlemmer til medlemmer, information omkring Facebook-fora og information om kommende arrangementer, du kan deltage i.

Vi vil rigtig gerne hjælpe vores medlemmer til at komme i kontakt med andre, starte netværk eller aktiviteter. Vi hjælper både inkontinente, fagfolk og studerende.

Vokser det til lidt mere, kan vi også rådgive i forhold til, hvordan I organiserer jer eller hvordan I kan finde lokaler. Vi kan give ideer til fundraising og vi har mulighed for at søge penge til jeres aktivitet via Kontinensforeningen.

Se den nye ”opslagstavle” her.

ÆNDRET BETALINGSFORM FOR NOGLE MEDLEMMER
For et par år siden prøvede vi at indføre kontingentbetaling via betalingskort på hjemmesiden. Det har nu kørt i et par år, og de fleste af vores medlemmer foretrækker stadigvæk at betale ved hjælp af indbetalingskort, PBS, faktura eller EAN.

Samtidig har betalingskortløsningen desværre mange driftsproblemer og koster en del både i tid og økonomi at holde kørende. Ressourcer vi hellere vil bruge på foreningens aktiviteter.

Derfor vil de medlemmer, der aktuelt betaler kontingent via betalingskort på hjemmesiden, fremadrettet blive opkrævet kontingent via indbetalingskort sendt pr. mail hvert år i januar.

Er du et af de medlemmer, der er påvirket af ændringen og har du spørgsmål, så kontakt endelig sekretariatet.

NEMMERE ADGANG TIL ARTIKELDATABASEN
Tidligere har man skullet logge sig ind for at kunne få adgang til artikeldatabasen. Det er ikke længere nødvendigt. Nu finder du artikeldatabasen under menuen “Hjælp og viden” her. 

GRATIS PJECER FOR MEDLEMMER
Tidligere skulle man betale for tryksager. Medlemmer af Kontinensforeningen kan nu gratis bestille en eller flere af vores pjecer som fysiske tryksager. Det koster kun portoen. Læs mere her.

VÆR SIKKER PÅ AT DU MODTAGER NYHEDSBREVE OG INVITATIONER
Husk at vi sender nyhedsbreve ud til vores medlemmer 6 gange om året. Næste nyhedsbrev kommer i april, og her kan du bl.a. læse om fremtidens skoletoiletter og om et forskningsprojekt, der handler om overaktiv blære hos kvinder. Vi sender også løbende invitationer til arrangementer. Så husk at give os besked, hvis du ændrer emailadresse. Ellers går du glip af en masse.

Har du spørgsmål til ændringerne, må du endelig kontakte sekretariatet.