Eventyret om den lille hjemmeside, der blev til et videnscenter

uglyduck

For mange år siden, da Kontinensforeningen lige havde oprettet en hjemmeside, var der mildt sagt ikke meget at komme efter – den var nærmest kun et udvidet visitkort. Men med tiden opdateredes den lille hjemmeside og fik rigtig mange funktioner – så mange som tiden tillod. Og den 1. juli 2013 åbnede vi så den seneste udgave, der er den mest avancerede udgave til dato.

Da jeg var med til at opdatere foreningens første hjemmeside, skrev jeg et lille eventyr, som jeg gerne vil dele med jer bloglæsere.

Det er historien om den lille grimme Hjemmeside, der blev til et stort og informativt videnscenter (frit efter H. C. Andersens eventyr ‘Den grimme ælling’).

Der var så dejligt inde på Nettet! Der var mange flotte Farver og Billeder, store Overskrifter og lange Historier – jo, der var dejligt derinde på Internettet!

Midt i dette Mylder af Informationer, så man en lille Pil, der pegede hen mod en undseelig og bleggrøn lille Hjemmeside.

Den var så trist at se på – og Hjemmesiden var grumme ked af, at kun så få besøgte den, så den blev blegere og blegere, og til sidst blev den næsten helt usynlig og glemt.

Men en dag skete der noget. Der ankom en ny Bestyrer – og så kom der ellers liv på Siden – mange Billeder og helt nye Tekster blev lagt ind, og den lille Hjemmeside blomstrede og solede sig i sin nye, flotte Forside – og den udbrød stolt: ‘Hvad gør det så, at man har været kedelig og bleggrøn, hvis man kan springe ud som en blomstrende og farverig Side, ja, nærmest som en Bog! Så megen Lykke drømte jeg ikke om, da jeg var den grimme, blege Hjemmeside!’ – ‘Jeg er så lykkelig, for nu har jeg mere end 100 Gæster på besøg hver eneste Dag, og hver og en er velkommen – gamle som nye!’

Og De, kære Læser, skal til enhver Tid være hjertens velkommen til at kigge ind på kontinens.dk så ofte, De har lyst.

Se således endte alting i fryd og gammen – men tag endelig ikke fejl, hjemmesiden sover ikke Tornerosesøvn – den blomstrer.