Online spørgetime om mave-tarmproblemer og kost

Kom med til endnu et spændende og lærerigt medlemsarrangement i Kontinensforeningen: Online spørgetime om mave-tarmproblemer og kost

Arrangementet finder sted onsdag den 10. april kl. 19.00-20.00, hvor du kan komme med til online spørgetime med klinisk diætist og cand.scient.san Mia Lerche Schomacker.

Mia holder oplæg om, hvad der kan påvirke tarmsystemet, og hvordan mave-tarmproblemer kan afhjælpes gennem ændringer i kost og livsstil. Hun belyses hvilke kosttilskud, naturlægemidler og håndkøbspræparater, der er dokumentation for at anbefale. Hun vil desuden fortælle om nogle af de udfordringer, man kan møde i behandlingen af mave-tarmproblemer. Derudover får du mulighed for at stille Mia spørgsmål.

Arrangementet afholdes som et online webinar/ en online spørgetime, dvs. at du deltager fra dit hjem eller kontor. Tilmeld dig arrangementet, så sender vi dig et mødelink på dagen. Klik på linket og du er med.

N.B. Man skal være medlem af Kontinensforeningen for at deltage.

Du tilmelder dig via dette link.

Vil du gerne blive klogere på inkontinens?

Kontinensforeningen holder løbende arrangementer, webinarer, højskoler og andet omkring inkontinens. Endvidere laver vi podcast, film og andet oplysningsmateriale omkring inkontinens. Hvis du melder dig ind i Kontinensforeningen, vil du seks gange om året modtage vores medlemsbreve, så du holdes orienteret om vores arrangementer og tilbud.