Har du lyst til at være med i et cafetilbud i Esbjerg?

Et af Kontinensforeningens dejlige medlemmer har en forespørgsel:

Hej derude. Jeg kunne godt kunne tænke mig at starte et mødested/ café op, hvor man kan komme og møde andre, der er i samme båd, og som har udfordring i hverdagen med inkontinens. Så man kan møde andre med lidelsen og måske udveksle erfaringer på kryds og tværs.

I starten tænker jeg, at man kunne starte op i det små, i et lokale i Frivillighuset Vindrosen i Esbjerg, så vi kan snakke privat og fortroligt. Efter hvor folk kommer fra, så har vi muligheden for at flytte til Bramming eller Ribe.

Jeg vil gerne vide, om det har nogen interesse. Viser det sig, at der er interesse for det, så vil der komme en dato, hvor det vil starte op. Jeg regner med til start en gang i måneden, så kan man jo senere aftale, om det skal være mere eller mindre ofte.

Er du interesseret i at være med, så kontakt sekretariatet.

Tak til vores medlem for det gode initiativ.