Wear&Care Technologies

Wear&Care Technologies er en ung, danskejet virksomhed med fokus på velfærdsteknologi, og Wear&Care® er vores hjertebarn.

Wear&Care® er et hjælpemiddel, der kan gøre alle typer og mærker af bleer intelligente og hjælpsomme, så man løbende kan følge deres tilstand, og få at vide præcis hvornår de bør skiftes.

Wear&Care® er skabt til en travl hverdag med mange udfordringer, og skal derfor være let at bruge. Helt konkret skal du forestille dig, at en tynd, selvklæbende sensor-strimmel fastgøres uden på bleen. Det er nemt og det går hurtigt. Derefter klikkes en lille datalogger af plast på strimmelen, og så snart bleen bør skiftes, modtager den relevante medarbejder en besked på sin telefon.

Wear&Care® er vores bidrag til en højere grad af værdighed, arbejdsglæde og fornuftigt ressourceforbrug i plejesektoren. Opfundet for, og udviklet til, medborgere med moderat til kraftig inkontinens på plejecentre, bosteder og i hjemmeplejen, men også hjemmeboende, selvhjulpne borgere kan få glæde af det.

Wear&Care® skal minimere antallet af unødvendige tjek, som er tidskrævende, og desværre kan være til gene for borgeren. Wear&Care® skal skåne både personale og borgere for omfattende, unødige skift af hele sengen, fordi en fuld ble bliver opdaget for sent. Wear&Care® skal frigive ressourcer, og give institutioner og kommuner en mulighed for at prioritere mere og flere varme hænder.

Du kan se mere om Wear&Care Technologies og Wear&Care® på www.wearcaretech.com – hvor du også er velkommen til at kontakte os.

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.