Nyheder

Igen i juni 2023 holder vi Sommerhøjskole for medlemmer, og vi glæder os meget. Du kan tilmelde dig nu.

Er man i udredning for inkontinens, er der desværre stor geografisk forskel på, om man får udleveret hjælpemidler af sygehuset, eller om man selv må bære udgifterne til hjælpemidler.

Vi nærmer os årets afslutning, og i den forbindelse skal lyde en stor tak til alle jer, der har støttet Kontinensforeningen i årets løb.

Bor du i Mariagerfjord Kommune eller omegn, så kig forbi Filmteatret Hobro søndag den 27. november. Kontinensforeningens sekretariatsleder fortæller om de negative sociale og menneskelige konsekvenser, som inkontinens kan bære med sig.

Kontinenssygeplejerske Kirsten Kaysen fortæller på denne spørgetime om stressinkontinens, og hvad du selv kan gøre, for at lindre tilstanden. Det er gratis for Kontinensforeningens medlemmer at deltage.

Vores formand Vibeke Weltz udtaler sig om udsigten til en ny behandlingsmulighed for mennesker med overaktiv blære eller udfordringer med afføringsinkontinens.

Har du lyst til et internationalt perspektiv og udsyn, hjemme i din egen stue, så er det lige noget for dig.

I maj havde Kontinensforeningen fornøjelsen af at holde oplæg til borgermøder i Favrskov Kommune og i Glostrup Kommune. Vi er altid glade for at kunne oplyse om Kontinensforeningens arbejde.

Igen i år holder vi Sommerhøjskole for medlemmer, og vi glæder os meget. Sommerhøjskolen er fra fredag den 24. juni til søndag den 26. juni. Vi skal være på dejlige Brogaarden på Fyn.

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.