Nyheder

Vi glæder os rigtig meget til juni, hvor Kontinensforeningen inviterer medlemmer på sommer-retreat. Opholdet afholdes fra fredag den 25. juni til søndag den 27. juni på Brogaarden i Middelfart.

Det kan du gøre ved at besvare vores spørgeskemaundersøgelse, der skal gøre os klogere på, hvad der påvirker kommunalt ansattes arbejdsliv, så vi i sidste ende kan blive skarpere på forebyggelse.

Savner du at snakke med andre, der har de samme udfordringer? Kontinensforeningen tilbyder online samtalegruppe/ netværk for medlemmer.

Kontinensforeningen inviterer medlemmer til gratis fyraftenswebinar tirsdag den 9. februar 2021 kl. 17.00 til 18.00. Bliv klogere på to spændende strømninger indenfor sundhedsområdet…

Kontinensforeningen har det seneste års tid arbejdet på en ny podcast om bækkenbundstræning. Hør den her…

Vi nærmer os årets afslutning og i den forbindelse skal lyde en stor tak til alle jer, der har støttet Kontinensforeningen i årets løb. Vores arbejde er kun muligt, fordi vores medlemmer støtter os via deres kontingent. Så stor tak til jer alle sammen. Samtidig skal også lyde en tak til de fonde og puljer, der har støttet os gennem året…

kontinens-stress

Kontinensforeningen har det seneste års tid arbejdet på en ny pjece om stressinkontinens. Målet er at gøre flere mennesker opmærksomme på, at der er hjælp at få. 

Sundhedsstyrelsen har opdateret den nationale kliniske retningslinje om behandling af urininkontinens hos kvinder.

På vegne af foreningens bestyrelse og medlemmer skal lyde en stor tak til Essity/ Tena for deres flotte donation her i efteråret. I er med til at gøre vores arbejde muligt. Mange tak for det. 

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.