Nyheder

CAFÉARRANGEMENT PÅ SKØNNE ÆRØ?

Et af Kontinensforeningens dejlige medlemmer tilbyder at stå for et cafearrangement på Ærø, hvis der er stemning for det…

Medlem søger et godt tip omkring svømning i Esbjergområdet

Sekretariatet har fået en henvendelse fra et medlem, der rigtig gerne vil finde et sted at bade/ svømme. Gerne et lille indendørs sted, hvor man måske kan svømme selv og være lidt privat, da medlemmet bruger specielle badebukser m.v. Kender du et godt sted…

Information til medlemmer om forbedringer på hjemmesiden

Kære medlemmer, vi har lavet nogle forbedringer på hjemmesiden. Blandt andet har vi fået en ny menu, hvor du kan “Møde andre”. Samtidig skal du heller ikke mere logge ind. Læs mere her.

Medlem søger andre til netværk på dejlige Østfyn

Sekretariatet har modtaget følgende opslag fra et medlem: Jeg er en kvinde på 59 år, bosat på Østfyn, som fik en fødselsskade for cirka 30 år siden og som årene er gået, er det stille og roligt blevet værre, trods diverse tiltag – jeg har svært ved at holde tæt for alle tre dele. Mine interesser er…

Hvordan er din oplevelse med bevilling af hjælpemidler?

I samarbejde med en række andre patientforeninger vil Kontinensforeningen gerne tage ”temperaturen” på, hvordan patienter oplever bevillingen af hjælpemidler.

Gratis uddannelse for kvinder med analinkontinens

Har du svært ved at holde på luft og afføring? Så kan det være, du lider af analinkontinens. Københavns Kommune tilbyder en gratis uddannelse til kvinder med analinkontinens. Der starter hold allerede i januar 2020.

kvinde kend din krop

Sådan undgår du blærebetændelse

Blærebetændelse rammer mange kvinder. Ofte er symptomerne ikke til at tage fejl af. Man skal hele tiden tisse, og det gør ondt. Du kan selv forebygge blærebetændelse ved at følge tre gode råd.

Tak for støtten i år og glædelig jul

Kære medlemmer. Vi nærmer os årets afslutning og i den forbindelse skal lyde en stor tak til alle jer, der har støttet Kontinensforeningen i årets løb. Kontinensforeningen har til formål at varetage interesser for inkontinente børn og voksne og bryde tabuet omkring lidelsen. Arbejdet er kun muligt, fordi vores medlemmer støtter os via deres kontingent. Så stor tak til jer alle sammen.

Glædelig jul og godt nytår. Venlig hilsen Formand Susanne Axelsen

Tak for en fantastisk aften

Mange tak til alle knap 70 deltagere til vores temaaften den 11. november 2019 på Huset Trøjborg. Det var en rigtig dejlig aften med både en vigtig vidensformidling, spændende dialog og flere gode grin undervejs.

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.