Nyheder

Vi glæder os rigtig meget til sommer, hvor vi inviterer på sommer-retreat. Opholdet afholdes fra fredag den 25. juni til søndag den 27. juni på Brogaarden på Fyn.

Målet er at dele viden, så patienter, pårørende og fagfolk kan blive klogere på de nyeste indsigter inden for sundhedens verden.

Pjecen beskriver hvad urininkontinens er og mulige medvirkende faktorer. Den indeholder gode råd til, hvad borgere selv kan gøre for at forebygge eller forbedre urininkontinens, og opfordrer borgere med vandladningsproblemer til at søge hjælp.

Det kan du gøre ved at besvare vores spørgeskemaundersøgelse, der skal gøre os klogere på, hvad der påvirker kommunalt ansattes arbejdsliv, så vi i sidste ende kan blive skarpere på forebyggelse.

Savner du at snakke med andre, der har de samme udfordringer? Kontinensforeningen tilbyder online samtalegruppe/ netværk for medlemmer.

Kontinensforeningen inviterer medlemmer til gratis fyraftenswebinar tirsdag den 9. februar 2021 kl. 17.00 til 18.00. Bliv klogere på to spændende strømninger indenfor sundhedsområdet…

Kontinensforeningen har det seneste års tid arbejdet på en ny podcast om bækkenbundstræning. Hør den her…

Vi nærmer os årets afslutning og i den forbindelse skal lyde en stor tak til alle jer, der har støttet Kontinensforeningen i årets løb. Vores arbejde er kun muligt, fordi vores medlemmer støtter os via deres kontingent. Så stor tak til jer alle sammen. Samtidig skal også lyde en tak til de fonde og puljer, der har støttet os gennem året…

kontinens-stress

Kontinensforeningen har det seneste års tid arbejdet på en ny pjece om stressinkontinens. Målet er at gøre flere mennesker opmærksomme på, at der er hjælp at få. 

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.