Nyheder

Kontinenssygeplejerske Kirsten Kaysen fortæller på denne spørgetime om stressinkontinens, og hvad du selv kan gøre, for at lindre tilstanden. Det er gratis for Kontinensforeningens medlemmer at deltage.

Vores formand Vibeke Weltz udtaler sig om udsigten til en ny behandlingsmulighed for mennesker med overaktiv blære eller udfordringer med afføringsinkontinens.

Har du lyst til et internationalt perspektiv og udsyn, hjemme i din egen stue, så er det lige noget for dig.

I maj havde Kontinensforeningen fornøjelsen af at holde oplæg til borgermøder i Favrskov Kommune og i Glostrup Kommune. Vi er altid glade for at kunne oplyse om Kontinensforeningens arbejde.

Igen i år holder vi Sommerhøjskole for medlemmer, og vi glæder os meget. Sommerhøjskolen er fra fredag den 24. juni til søndag den 26. juni. Vi skal være på dejlige Brogaarden på Fyn.

Kontinensforeningen er gået sammen med Ældresagen i Rudersdal og inviterer til foredrag den 25. april kl.14.00 til 16.00 i Kulturcenter Mariehøj.

En af vores internationale samarbejdspartnere IUGA inviterer til webinar om urininkontinens i marts: “What Is Urinary Incontinence and How Is It Treated?”

Kontinensforeningen får løbende henvendelser fra forskellige journalister og medier. Det er vi rigtig glade for, da det bidrager til vores oplysningsarbejde omkring inkontinens. 
I denne måned er det Ugebladet Søndag, der bringer et interview med vores dejlige næstformand Kirsten Kaysen.

Kontinensforeningen inviterer medlemmer til gratis online webinar og spørgetime om bevilling af hjælpemidler.

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.