Nyheder

Kontinensforeningen holder påskelukket onsdag den 27. april og i uge 14. Men send en mail eller læg en besked, så vender vi tilbage til dig i uge 15. God påske.

Traditionen tro holder vi Sommerhøjskole på Brogaarden på Fyn. I år fra fredag den 21. juni til søndag den 23. juni 2024.  Det bliver en hyggelig weekend med spændende foredrag, mulighed for rådgivning, hygge med højskolesangbogen og meget mere.

Komme til online spørgetime med klinisk diætist og cand.scient.san Mia Lerche Schomacker onsdag den 10. april kl. 19.00-20.00.

Når vores medlemmer går ud i verden, er det med risiko for ”uheld”, og mange af vores medlemmer har ikke lyst til at komme i f.eks. træningscenter eller på lokale motionshold. Derfor tilbyder Kontinensforeningen vores medlemmer online træning hen over vinteren.

Formanden ønsker glædelig jul og godt nytår. Vi nærmer os årets afslutning, og i den forbindelse skal lyde en stor tak til alle jer, der har støttet Kontinensforeningen i årets løb.

Bestyrelsen er stolte af at kunne give Erantis-Prisen 2023 til Aviaja Darling Bunk fra Randers.

Helle Toftegård holder foredrag om hendes personlige “rejse” med inkontinens. Hun kom bl.a. ind på de undersøgelser, forsøg og projekter, hun har lagt krop til, for at komme af med sin inkontinens. 

I år byder ugen på 6 gratis, internationale webinarer hen over ugen. Så har du lyst til et internationalt perspektiv og udsyn, hjemme i din egen stue, så er det lige noget for dig.

Kontinensforeningen kører i maj og juni en kampagne på de sociale medier. Målet er at få flere mænd til at søge hjælp, hvis de er udfordret af inkontinens eller vandladningsproblemer.

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.