Nyheder

Kontinensforeningen indbyder medlemmer til gratis webinar og online spørgetime om børn og inkontinens i august.

Uge 25 er World Continence Week. Et årligt, globalt initiativ, der har til hensigt at skabe opmærksomhed omkring inkontinens og de medfølgende menneskelige konsekvenser. I år har du mulighed for at komme med til en række spændende, internationale webinarer.

I samarbejde med SundhedsTV og Tena har Kontinensforeningen været med til at lave nye film om inkontinens.

Vi glæder os rigtig meget til sommer, hvor vi inviterer på sommer-retreat. Opholdet afholdes fra fredag den 25. juni til søndag den 27. juni på Brogaarden på Fyn.

Savner du at snakke med andre, der har de samme udfordringer? Kontinensforeningen tilbyder online samtalegruppe/ netværk for medlemmer.

Målet er at dele viden, så patienter, pårørende og fagfolk kan blive klogere på de nyeste indsigter inden for sundhedens verden.

Pjecen beskriver hvad urininkontinens er og mulige medvirkende faktorer. Den indeholder gode råd til, hvad borgere selv kan gøre for at forebygge eller forbedre urininkontinens, og opfordrer borgere med vandladningsproblemer til at søge hjælp.

Det kan du gøre ved at besvare vores spørgeskemaundersøgelse, der skal gøre os klogere på, hvad der påvirker kommunalt ansattes arbejdsliv, så vi i sidste ende kan blive skarpere på forebyggelse.

Kontinensforeningen inviterer medlemmer til gratis fyraftenswebinar tirsdag den 9. februar 2021 kl. 17.00 til 18.00. Bliv klogere på to spændende strømninger indenfor sundhedsområdet…

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.