Danmarks online apotek

Apopro

apopro

Apopro er Danmarks online apotek, hvor du nemt og sikkert kan købe recept- og håndkøbsmedicin samt andre apoteksvarer. Vores digitale tilgang giver dig som bruger den nemmeste vej til køb af recept- og håndkøbsmedicin uden at du mister professionalismen fra et fysisk apotek.

Hos Apopro har du som bruger adgang til direkte rådgivning hos nogle af Danmarks dygtigste farmaceuter, der tilbyder dig en målrettet rådgivning igennem chat eller videosamtaler. På den måde giver vi dig rådgivning hjemme i stuen, der er både personlig og privat  på samme tid, for at sikre dig en kortere vej til bedring. Dertil leverer vi dine varer direkte til døren, så du aldrig er afhængig af at skulle møde fysisk op på apoteket.

Apopro har bevilling fra Lægemiddelstyrelsen, er E-mærket og medlem af Danmarks Apotekerforening, hvilket sikrer dig, at vi kun leverer danske lægemidler, der er godkendt af Lægemiddelstyrelsen, og som bliver leveret med en dansk indlægsseddel.

Hos Apopro tilbyder vi dig følgende:

  • Sikker bestilling af receptmedicin. For at bestille receptpligtig medicin, logger du dig ind med NEMLogin, der er det offentliges version af NemID. Derudover er vi koblet elektronisk op med Sygeforsikringen Danmark.
  • Professionel vejledning. På hverdage fra kl. 8.30-17 og om lørdagen fra kl. 9-13 sidder vores professionelle farmaceuter og farmakonomer klar til at give dig den rådgivning, som du har brug for.
  • Hurtig levering. Bestiller du dine varer inden kl. 12.30, får du din bestilling leveret allerede næste dag.
  • Diskretion. Ved at handle hos Apopro kan du på alle tider af døgnet bestille dine apotekervarer uden at skulle møde fysisk op på et apotek.

www.apopro.dk/categories/inkontinens

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.