Webapoteket – dansk online apotek

webapoteket

Webapoteket er et dansk online apotek, hvor du nemt, hurtigt og sikkert kan købe recept- og håndkøbsmedicin samt andre apoteksrelaterede varer.

På Webapoteket ønsker vi, at tage alle de fordele du kan opleve på dit lokale apotek, sætte “strøm” til dem og gøre livet en smule nemmere for dig, når du har brug for at købe apoteksvarer. Hos os oplever du:

· Fuld diskretion. Du kan 24-7 sidde i ro og fred hjemme ved din PC, tablet eller telefon og bestille præcis de varer du har brug for.

· Hurtig levering. Vi leverer til hele Danmark i løbet af 1-3 hverdage. Dine varer bliver leveret diskret i en neutral pakke, til netop den adresse eller pakkebox, du ønsker.
· Stort og nøje udvalgt sortiment, som lever op til den samme bredde og kvalitet, som du finder på de fysiske apoteker. Hos os finder du alt til dit helbred, din krop og dit velvære. Det betyder fuldt sortiment af håndkøbslægemidler og receptmedicin samt masser af mærkevarer til hudpleje, personlig pleje og sygepleje.
· Farmakonomer og farmaceuter, sidder klar på telefon, chat og mail til at rådgive og hjælpe dig.
· Fri fragt og klubfordele. Som medlem af vores kundeklub får du altid fri fragt til GLS pakkeshop samt 15% rabat i forhold til vejledende udsalgspris på varer, som ikke er lægemidler,

www.webapoteket.dk

Kontinensforeningen-logo

Sekretariatet
Tlf: 53 80 07 08
Mail: info@kontinens.org

Vores telefontid er mandag til onsdag kl. 9.00 - 12.00. Ellers er du altid velkommen til at sende en mail.