Gi’ personalet adgang til medlemsområdet

cloud-computing-626252_1920

Først på året får foreningen altid mange henvendelser om adresseændringer, sammenlægninger af afdelinger eller lukning af plejehjem fra de professionelle klinik-/institutionsmedlemmer.

Ændringerne er nødvendige for at K-Nyt kan udsendes til de rigtige adresser og vores kontaktpersoner.

I sidste uge ringede en afdelingsleder og fortalte, at to af de afdelinger, der udredte og behandlede inkontinenspatienter, var blevet sammenlagt og havde flyttet adresse. Vi fik en snak om, hvordan de praktisk kunne afvikle de to klinikmedlemskaber og få tegnet ét, der kunne fungere, så alle ansatte får glæde af det.

Afdelingslederen fortalte, at hun først ville spørge personalet, om de brugte log ind til medlemsområdet, for det mente hun ikke, de havde brug for. De var derimod meget glade for artiklerne i K-Nyt, som de fik tilsendt som tryksag.

Mens vi talte, undersøgte jeg, hvordan afdelingernes nuværende klinikmedlemskab fungerede, og kunne fortælle, at der slet ikke indgik log ind til personalet – der var derfor naturligvis ingen grund til at sætte en sådan undersøgelse i gang.

Siden 2013 har afdelinger og klinikker kunnet nytegne eller opdatere medlemskabet med log ind-pakker, således at alle ansatte kan få log ind til at kunne finde alt i Danmarks største artikeldatabase om inkontinens, alle foreningens informationspjecer samt mange udgaver af K-Nyt.

Heldigvis benytter mange denne mulighed – og lige så mange melder tilbage, at de har stor glæde af specielt de faglige artikler, som de bruger i deres daglige arbejde eller i undervisningssammenhæng.

Så til alle jer professionelle inkontinensbehandlere – kig på klinikkens medlemskab. Med log ind får I meget mere ud af jeres medlemskab – og får samtidigt også stadig tilsendt K-Nyt.